Kávový kurz
Brew Bar

Baristický kurz Brew Bar alternatívna príprava kávy je pre tých, ktorí si chcú zaviesť túto alternatívnu prípravu kávy do svojej kaviarne, alebo si vychutnať filtrovanú kávu doma. Baristický kurz Brew Bar ponúka možnosť vyskúšať si alternatívy prípravy káva cez Chemex, Aeropress, Hario v60, Clever Coffee Dripper, French press, Hario Syphon…a vychutnať si tak pôžitok filtrovanej kávy. Tieto alternatívne metódy prípravy kávy sa tešia mimoriadnej obľube či už v kaviarni, alebo aj doma.

Témy kurzu
  • základy varenia filtrovanej kávy
  • káva, profil upraženia kávy
  • hrúbka mletia, teplota vody, papierový filter
  • idálny recept na rôzne alternatívy prípravy kávy
  • história chemex, aeropress, hario v60, clever coffee dripper, french press, hario syphon…
  • výhody a nevýhody alternatívnej prípravy kávy
  • implementácia brew bar do kaviarne
  • ukážka rôznych alternatívnych spôsobov prípravy kávy a degustácia
Dĺžka kurzu
1 deň: 9:00 – 16:00 hod.
Obedňajšia prestávka: 12:00 – 13:00 hod.
Záverečné hodnotenie
praktická časť: príprava filtrovanej kávy rôznymi spôsobmi chemex, aeropress, hario v60, clever coffee dripper, french press, hario syphon…
Ukončenie kurzu
absolvent kurzu získa certifikát
Cena
100,-€
Miesto konania
Banská Bystrica
Termín
Rezervácia termínu na tel. čísle 0917 744 859
Hore